PostNord är ledande inom paket- och logistiktjänster till, från och inom Norden | Shipit.se

January 15th, 2024

PostNord är ledande inom paket- och logistiktjänster till, från och inom Norden

1

Om Postnord

Postnord är den ledande transportören av paket i Norden och har ett omfattande nätverk av utlämningsställen, tack vare vilket Postnords pakettjänster är perfekt lämpade för näthandel. Postnords nät för utlämningsställen omfattar upp till 14 000 utlämningsställen och över 2 000 utlämningsställen i Sverige. Med PostNords nätverk i Norden når du enkelt 25 miljoner hushåll och mer än 2,5 miljoner företag.

PostNord är en pålitlig och ansvarsfull partner för vilken hållbarhets- och miljöfrågor har hög prioritet. PostNords mål är att vara en fossilfri trendsättare inom logistik och att erbjuda fossilfria transporttjänster före år 2030.

Shipit och Postnord samarbetet

Shipit har ett avtal med Postnord, vilket passar bra för dig som precis startat din e-handel eller inte haft tid att ta beslut om vilka fraktsätt du vill använda. Då kan du använda Shipits avtal tills du har allt på plats. Om du redan har ett avtal med Postnord kan du använda Shipits TA-system för att göra elektronisk bokning och skriva ut fraktdokument.

Plugin för e-handelsföretag

Vill du koppla ihop din e-handel med PostNord? Använd Shipits färdiga plugin för att koppla PostNords pakettjänster till ditt webbutik. Du hittar våra integrationer här: https://www.shipit.se/integration

Några av Shipits färdiga fraktkopplingar:

Kontakta sales(at)shipit.se för mer information om Shipit.