Jämför fraktalternativ | Shipit.se | Shipit.se

Jämför fraktalternativ

Vi gör logistiken enkel för dig! Med hjälp av Shipit kan du enkelt jämföra och boka frakttjänster inom och utanför Europa. Du sparar tid som du kan använda på din kärnverksamhet. Shipit är en plattform som samlar de mest populära transporttjänsterna på ett och samma ställe. Genom vår tjänst kan du kostnadseffektivt få alla olika transportsätt med ett avtal utan månadskostnader – allt på en faktura.

Rekka ajaa maantiellä, järvi vasemmalla puolella ja metsä oikealla puolella auringonlaskussa
Konttilaiva konttisatamassa

Transporttjänster

Frakttjänster för pall, stycke och partigods

Med Shipit bokar du både inrikes, utrikes, export- och import fraktbeställningar lätt från ett ställe för pall, stycke och partigods. Våra transportsätt:

  • Vägtransporter och flygfrakt

  • Express och snabbfrakter

1

Offert förfrågan

Begär en offert!

Gör det enkelt för dig själv att beställa frakttjänster och kontakta Shipit. Vi hjälper dig att alltid hitta den bästa transportlösningen för olika situationer. Om du vill veta mera om våra transporttjänster, kontakta oss så hjälper vi dig.

Support

Varför Shipit

Varför skulle du använda Shipit för dina frakttjänster

Lätt att få offert och ordna frakt

Du behöver inte stressa och ringa runt till olika transportföretag. Med vår tjänst får du lämpligaste frakttjänsterna med ett avtal.

Jobba smartare - spara tid och pengar

Vi erbjuder de bästa transportsätt för ditt behov, med Shipit betalar du bara för beställda transporter.

Bästa möjliga kundservice och support

Vår kundtjänst hjälper dig att hantera den valda transportlösningen. Vi hjälper dig också att alltid välja den lämpligaste frakttjänsten för din situation.

1

Skicka paket och pallar via Shipit

Saker att betrakta då man skickar frakt

Observera att frakt leveranser faktureras vanligen enligt skrym-/fraktvikt. Det är viktigt att veta om pallen är stabelbar (stackable) eller icke (non-stackable), detta påverkar om frakten faktureras som flakmeter (loading meter) eller enligt fraktvikt.