Shipit är superbra för att snabba på de tråkiga sysslorna | Shipit.se

February 2nd, 2024

Shipit är superbra för att snabba på de tråkiga sysslorna

1

Om HighEndMarkets Sweden AB

HighEndMarkets Sweden AB säljer herrmode och designerkläder från märken såsom Moncler, Stone island och Louis Vuitton. De säljer främst second-hand men även nya produkter, upp till 80% billigare än nypris. Deras huvudsegment är män i alla åldrar, men de marknadsför främst för män mellan 18–30 år. 

Största delen av försäljningen är inom Sverige, men de levererar även till Finland,  Storbritannien och USA. Förra årets omsättning laddade på nästan 5 MSEK, vilket är en ökning med 117 % jämfört med föregående år. Verksamheten startades år 2021 och har blivit en e-handelsraket på ett mycket kort tid. I år nådde de plats 46 på årets svenska e-handelsraketer 2023.

 Shopify och Shipit

Shopify är en av de ledande e-handelsplattformar världen runt idag och största fördelen med Shopify är enkelheten. Det kan endast ta några minuter att komma i gång med en Shopify webbutik.

HighEndMarkets Sweden AB använder Shopify och installerade Shipit Now Appen i höstas. Denna integration möjliggör att man kan automatisera orderhanteringen och enkelt skriva ut alla frakthandlingar samt spåra leveranser, när kunderna hör av dig. En annan uppskattad lösning är Shipit ombudsväljare som ger möjligheten att visa olika ombud i kassa.

Max Johansson VD på HighEndMarkets Sweden AB säger att valfrihet är viktigare än någonsin och deras kunder uppskattar möjligheten att välja ett hämtningsställe som passar dem.

Vilka fördelar har Shipits fraktlösning?  

HighEndMarkets Sweden AB valde Shipit efter tips och rekommendation av en vän. De hade lite svårigheter att komma igång till en början men en snabb och smidig kundtjänst hjälpte dem, vilket värderas högt.

Max Johansson förklarar att Shipit snabbar på vårt dagliga arbete så vi kan lägga mer tid och energi på det som vi och våra kunder ser ett värde i. Desto mindre tid vi behöver lägga på att skicka beställningar, desto mer tid har vi till att ta fram bra kläder till bra priser. 

Shipit är mycket smidig och funkar superbra för att snabba på de tråkiga sysslorna inom orderhantering och leveranser. Max Johansson säger att man inte ändrar på något som funkar jättebra! 

Vi rekommenderar definitivt Shipit.  Max Johansson, Verkställande Direktör på HighEndMarkets Sweden AB

Mer information om HighEndMarkets, Shipit och Shopify

Läs mer om HighEndMarkets Sweden AB på garmsmarket.com

 Läs mer om Shopify kopplingen

Läs mer om Shipit Now App här

Vill du veta hur Shipit kan underlätta dina inrikes- eller utrikesleveranser och hur man integrerar ditt e-handelssystem med Shipit?

Läs mer om den snabba och enkla implementeringen av vår tjänst och tveka inte att fråga vår kundtjänst om våra mångsidiga tjänster alla vardagar kl. 9–15.

Mejla support(at)shipit.se eller chatta på hemsidan

➞ Fråga mer om våra tjänster för ehandlare och företag